Poziv za učešće

PREDMET: POZIV ZA UČEŠĆE

Poštovane kolege,

studentsko takmičenje Mini olimpijada „Računovodstvo 2019“, koje ove godine zajednički organizuju Visoka škola „Banja Luka College“ (Banja Luka, Bosna i Hercegovina), Visoka poslovna škola strukovnih studija (Leskovac, Srbija), Fakulteta za ekonomijo in informatiko (Novo mesto, Slovenija), Sveučilište/Univerzitet „Vitez“ (Travnik, Bosna i Hercegovina) i Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji (Vrnjačka Banja, Srbija) održaće se 25.05.2019. godine u prostorijama Banja Luka College-a, Miloša Obilića br. 30, Banja Luka.

Takmičenje se organizuje osmi put. Želja nam je da afirmišemo znanje iz oblasti računovodstva, nagradimo i promovišemo najbolje studente, a da nastavne predmete iz ove oblasti učinimo atraktivnijim i zanimljivijim.

Ovim putem Vas pozivamo da učestvujete na Mini olimpijadi „Računovodstvo 2019“, koja će se održati 25.05.2019. godine u Banjoj Luci, sa molbom da Vašim prisustvom date doprinos međufakultetskoj saradnji. Detaljne informacije o takmičenju možete pronaći na Web portalu: https://racunovodstvo.blc.edu.ba/ba/.

Prijavu je potrebno poslati najkasnije do 06.05.2019. godine.

Ukoliko imate bilo kakvih informacija, slobodno nas kontaktirajte.

Sa nadom da ćete prihvatiti ovaj poziv, unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

 

Kontakt osoba:

Doc. dr Zorana Agić

+387 65 995 324

zorana.agic@blc.edu.ba

 

 

Banja Luka, 08.04.2019.                                                                   Organizacioni odbor