Poziv za učešće

Poziv za učešće
10 Mar 2017

POZIV ZA UČEŠĆE

Poštovane kolege,

Srdačno Vas pozivamo na studentsko takmičenje iz oblasti računovodstva „Računovodstvo 2017“ koje Visoka škola Banja Luka College organizuje po šesti put. Želja nam je da ovim takmičenjem afirmišemo znanje iz oblasti računovodstva, nagradimo i promovišemo najbolje studente, a da nastavne predmete iz ove oblasti učinimo atraktivnijim i zanimljivijim. U početku smo imali učesnike iz BiH i Slovenije, a od 2013. godine nam dolaze  studenti zemalja iz okruženja i sa ponosom možemo da kažemo da je ovo takmičenje preraslo u regionalnu „Mini računovodstvenu olimpijadu“.

Ovim putem Vas pozivamo da  učestvujete na mini olimpijadi „Računovodstvo 2017“, koja će se održati 26. i 27.05.2017. godine u Banjoj Luci, sa molbom da Vašim prisustvom date doprinos međufakultetskoj saradnji. Detaljne informacije o mini olimpijadi „Računovodstvo 2017“, prijave ekipa i program možete pronaći na Web portalu Banja Luka College-a: racunovodstvo.blc.edu.ba.

Svaka visoka škola  ili fakultet prijavljuje najviše dva tima po tri člana na formularu koji se nalazi u prilogu ovog pisma. Prijavu institucije potrebno je poslati najkasnije do 24.04.2017. godine. Takođe, prijavu je moguće izvršiti i na Web portal: racunovodstvo.blc.edu.ba. Potvrdu o učešću na Mini olimpijadi „Računovodstvo 2017“, sa imenima članova ekipa i profesorima – mentorima dostaviti najkasnije do 15.05.2017. godine.

Sa nadom da ćete prihvatiti ovaj poziv, unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

Kontakt osoba:
Simeun Vilendečić
+387 65 192 250
simeun.vilendecic@blc.edu.ba

Banja Luka, 09.03.2017. godine

Direktor Banja Luka College-a

                                                                                             Prof. dr Mladen Mirosavljević

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *