Naučni skup RAČUNOVODSTVO I REVIZIJA U TEORIJI I PRAKSI

Naučni skup RAČUNOVODSTVO I REVIZIJA U TEORIJI I PRAKSI
19 Maj 2024

Sa zadovoljstvom vas pozivamo da prisustvujete Naučnom skupu sa međunarodnim učešćem “Računovodstvo i revizija u teoriji i praksi”, koji će se održati 24. maja 2024. godine sa početkom u 10:00 časova u prostorijama Visoke škole “Banja Luka College”.

Ovaj skup predstavlja jedinstvenu priliku za akademsko osoblje, stručnjake iz prakse, studente i sve zainteresovane da se upoznaju sa najnovijim istraživanjima, trendovima i izazovima u oblasti računovodstva i revizije. Na skupu će učestvovati ugledni predavači iz zemlje i inostranstva, koji će podijeliti svoja znanja i iskustva kroz zanimljiva predavanja i diskusije.

Značaj skupa prepoznat je i od strane Ministarstva za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje, koje ga je klasifikovalo kao naučni skup sa međunarodnim učešćem i svrsatlo u I kategoriju naučnih skupova u Republici Srpskoj.

Pozivamo vas da nam se pridružite i svojim prisustvom i aktivnim učešćem doprinesete ovom važnom događaju. Program skupa je dostupan i možete ga preuzeti.

Radujemo se vašem dolasku!

Program skupa 2024

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

five × three =