Srdačno Vas pozivamo na mini olimpijadu „Računovodstvo 2013“

Srdačno Vas pozivamo na mini olimpijadu „Računovodstvo 2013“
14 Dec 2012

Poštovane kolege,

Srdačno Vas pozivamo na mini olimpijadu „Računovodstvo 2013“ koju Visoka škola Banja Luka College organizuje po treći put. Do sada smo imali učesnike iz BiH i Slovenije,  a sad očekujemo studente zemalja iz okruženja i sa ponosom možemo da kažemo da ovo takmičenje polako prerasta u regionalnu „Mini računovodstvenu olimpijadu“. Studenti iz ove oblasti su bili  do sada zapostavljeni u poređenju sa drugim studentima koji mogu na takmičenjima da se dokažu i izbore za svoj kredibilitet, a samim tim ostvaruju veće mogućnosti za zapošljavanjem. Želja nam je da ovim takmičenjem afirmišemo znanje iz oblasti računovodstva, nagradimo i promovišemo najbolje studente, a da nastavne predmete iz ove oblasti  učinimo atraktivnijim i zanimljivijim.

Ovim putem Vas pozivamo da  prisustvujete mini olimpijadi „ Računovodstvo 2013“, koja će se održati 25.05.2013. godine u Banja Luci, sa molbom da Vašim prisustvom date doprinos međufakultetskoj saradnji.Detaljne informacije o mini olimpijadi „Računovodstvo 2013“, prijave ekipa i program možete pronaći u pratećem nacrtu takmičenja na web sajtu Banja Luka College-a: www.racunovodstvo.blc.edu.ba.

Svaka visoka škola  ili fakultet prijavljuje najviše dva tima po tri člana na formularu koji se nalazi u prilogu ovog pisma. Predprijavu, odnosno prijavu institucije potrebno je poslati najkasnijedo 01.04.2013. godine. Potvrduo učešću na mini olimpijadi „Računovodstvo 2013“ , sa imenima članova ekipa i profesorima mentorima dostaviti najkasnije do 20.04.2013. godine.

Pokrovitelji ovog takmičenja su Ministarstvo za nauku i tehnologiju, a generalni  sponzor olimpijade je DATALAB.

Sa nadom da ćete prihvatiti ovaj poziv, unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

Kontakt osoba:

mr Zorana  Kojović

+387 65 995 324

zoranakojovic@ blc.edu.ba

Banja Luka, 01.12.2012. godine

Doc. dr Milica Lakić,                                      predsjednik organizacionog odbora

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

2 × 1 =