Nagrađene najbolje računovođe

Nagrađene najbolje računovođe
27 Maj 2017

Studentsko takmičenje Mini olimpijada  „Računovodstvo 2017“ koje Visoka škola Banja Luka College organizuje po šesti put, završeno je dodjelom nagrada najboljim takmičarima.
Organizacionom odboru Mini olimpijade bio je cilj da takmičenjem afirmiše znanje iz oblasti računovodstva, nagradi i promoviše najbolje student.
S obzirom na interesovanje i prisutnost učesnika iz Srbije, Hrvatske i Slovenije, osim takmičara iz BiH, cilj je ostvaren.
Prvo mjesto osvojila je Sara Rahmonaj, drugo Jelena Smiljanić, a treće Mauro Mišan.
Za najbolju ekipu, proglašena je ekipa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Fakultet ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” iz Hrvatske.
U okviru Mini olimpijade, tradicionalno se održava i konferencija iz oblasti računovodstva, revizije, finansija i poslovne ekonomije. Ove godine bio je cilj da se u rad naučne konferencije uključe i studenti, kako bi se opredijelili za dalje usavršavanje u visokom obrazovanju te stekli i razmijenili iskustva iz oblasti ekonomije; poslovanja, menadžmenta, računovodstva i revizije.
Dan ranije, uspješno je završena i konferencija temu „Finansijsko izvještavanje u funkciji poslovnog odlučivanja i upravljanja“.
Zahvaljujemo svim učlesnicima konferencije i takmičarima, te ih očekujemo i iduće godine na BLC-u.

Više fotografija možete pregledati na LINKU

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

18 + 6 =