Otvaranje Mini oplimpijade – Doc. dr Milica Lakić

Otvaranje Mini oplimpijade – Doc. dr Milica Lakić
24 Maj 2013

Mini olimpijada “Računovodstvo 2013”

Čast mi je i zadovoljstvo da vas pozdravim u ime organizatora Mini olompijade “Računovodstvo 2013” koja se po treći put organizuje na Visokoj školi Banja Luka College.

Željela bih istaći da je BLC na ideju o organizovanju takmičenja iz računovodstva došao tako što smo uočili da su studenti  iz ove oblasti zapostavljeni u poređenju sa drugim studentima koji se mogu na takmičenjima dokazati i izboriti za svoj kredibilitet.

Najvažnije od svega jeste da studenti na ovaj način stiču praktično znanje primjenjivo u praksi, ali i ostvaruju veće mogućnosti za zapošljavanje. Činjenica je da nijedno preduzeće ne može bez računovođe.

Banja Luka College želi da ovim takmičenjem afirmiše znanje iz oblasti računovodstva, nagradi i promoviše najbolje studente, čime nastoji da nastavni predmet Računovodstvo učini atraktivnijim i zanimljivijim.

Organizovanjem ovog  takmičenja, podstičemo fakultete i univerzitete da unaprijede kvalitet predmeta Računovodstvo, studente da se posvete izuzetno atraktvnom zanimanju a cjelokupna privreda da prepozna kvalitet .

Na kraju želim da se zahvalim menadžmentu BLC za razumjevanje i podršku i sponzorima DATALAB, E&Y, MEGGLE, BON ŽITA, PARAĆINKA, kao i medijskom pokrovitelju RTRS, Glasu srpske, Business Magazinu, e-kapiji sa nadom da ćemo zajedno učiniti sve da u najskorije vrijeme u nazivu takmičenja izbrišemo ono “MINI” i da postanemo prava velika OLIMPIJADA.

Takmičarima želim dobre rezultate i lijep provod u našoj sredini.

Banja Luka, 24.05. 2013. godine

 Predsjednik organizacionog odbora

______________________________

             doc. dr   Milica Lakić

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

twelve + five =