Poziv za učešće na međunarodni naučni skup na temu „Računovodstvo u teoriji i praksi“

Poziv za učešće na međunarodni naučni skup na temu „Računovodstvo u teoriji i praksi“
14 Dec 2012

Poštovane kolege,

Obavještavamo Vas da „Banja Luka College“ organizuje međunarodni naučni skup na temu „Računovodstvo u teoriji i praksi“. Pozivamo Vas da prijavite svoje radove, te aktivno učestvujete u programu naučnog skupa koji će se održati 15.03.2013. godine u prostorijama Banja Luka College-a.

Cilj naučnog skupa je sagledavanje mogućnosti koncipiranja sadržaja nastavnog predmeta računovodstvo na visokoškolskim institucijama prema potrebama preduzeća i prema međunarodnim standardima.

Rok za predaju sažetka rada je 15.01.2013. godine, a kompletneradove potrebno je predati do 15.02.2013. godine. Prilikom prijave teme, neophodno je navesti i oblast kojoj rad pripada. Oblasti koje su ponuđene autorima su: računovodstvo, primjena međunarodnih računovodstvenih standarda, finansijsko izvještavanje, revizija, poslovne finansije i međunarodne finansije. Radovi se mogu pisati na maternjem (srpskom, hrvatskom, bosanskom, slovenačkom i bugarskom) i engleskom jeziku.

Detaljne informacije o naučnom skupu „Računovodstvo u teoriji i praksi“, prijavi radova i uputstvo za autore možete pronaćina web sajtu Banja Luka College-a: www.racunovostvo.blc.edu.ba.

Sažeci radova i cijeli radovi se šalju na web meil: zoranakojovic@blc.edu.ba. Pozitivno ocjenjeni radovi od strane recenzenata će biti uvršteni u program naučnog skupa i objavljeni u vanrednom broju naučnog časopisa Aktuelnosti. Svi radovi će se štampati na maternjem i engleskom jeziku.

Troškove kotizacije snosi Banja Luka College. Troškove puta i smještaja snose sami učesnici.

Sa nadom da ćete prihvatiti ovaj poziv, unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

Organizacioni odbor naučnog skupa

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

3 × 5 =