Poziv za učešće na međunarodni naučni skup „Primjena računovodstva i revizije u savremenim uslovima poslovanja“

Poziv za učešće na međunarodni naučni skup „Primjena računovodstva i revizije u savremenim uslovima poslovanja“
17 Feb 2016

Poštovane kolege,

Obavještavamo Vas da „Banja Luka College“ organizuje naučni skup sa međunarodnim učešćem na temu „Primjena računovodstva i revizije u savremenim uslovima poslovanja“. Pozivamo Vas da prijavite svoje radove, te aktivno učestvujete u programu naučnog skupa koji će se održati 28.05.2016. godine u prostorijama Banja Luka College-a, Miloša Obilića br.30, Banja Luka.

Cilj naučnog skupa je razmjena novih iskustava iz oblasti ekonomije, odnosno računovodstva i revizije kao njenih glavnih stubova.

Rok za predaju sažetka rada je 1.03.2016. godine, a kompletne radove potrebno je predati do 11.04.2016. godine. Radni jezici međunarodnog skupa su jezici naroda BiH i engleski jezik. Svi prijavljeni radovi biće recenzirani od strane dva recenzenta, a radovi koji dobiju pozitivno mišljenje od recenzenata biće objavljeni u Zborniku radova (prije konferencije) i javno dostupni na Web portalu: racunovodstvo.blc.edu.ba.

Detaljne informacije o naučnom skupu „Primjena računovodstva i revizije u savremenim uslovima poslovanja“, prijavi radova i uputstvo za autore možete pronaći web sajtu: racunovostvo.blc.edu.ba. Sažeci radova i cijeli radovi se šalju na web meil: racunovodstvo@blc.edu.ba.

Vjerujemo da će program ovogodišnjeg skupa biti interesantan za naučne radnike, privrednike i studente koji su zainteresovani za sticanje i implementaciju novih znanja, radi poboljšanja poslovanja preduzeća i drugih oblasti rada. Očekujemo da ćete Vašim aktivnim učešćem na međunarodnom naučnom skupu dati doprinos njegovom radu, stručnoj i naučnoj prestižnosti.

Kotizacija za učešće na Skupu za autore iznosi 50 KM (25 €), a za koautore 40 KM (20 €). Za učešće u radu skupa, bez rada, kotizacija iznosi 20 KM (10 €). Rok za uplatu kotizacije je 20.05.2016. godine.

Sa nadom da ćete prihvatiti ovaj poziv, unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

5 × 2 =