Pozivamo vas da i ove godine učestvujete na Naučnom skupu sa međunarodnim učešćem „Računovodstvo i revizija u teoriji i praksi“

Pozivamo vas da i ove godine učestvujete na Naučnom skupu sa međunarodnim učešćem „Računovodstvo i revizija u teoriji i praksi“
14 Nov 2022

Pozivamo vas da i ove godine učestvujete na Naučnom skupu sa međunarodnim učešćem „Računovodstvo i revizija u teoriji i praksi“ koji će se održati 26.05.2023. godine na Visokoškolskoj ustanovi „Banja Luka College“ (Miloša Obilića 30, Banja Luka, Bosna i Hercegovina).

Cilj skupa je analiziranje trenutnog stanja i predviđanje budućih trendova u oblasti računovodstva i revizije, a predstavlja priliku za razmjenu iskustava i znanja naučnih radnika, stručnjaka, studenata i svih ostalih zainteresovanih lica koja se bave ovim oblastima na teorijski i praktičan način.

Organizatori skupa su Visoka škola „Banja Luka College“ (Bosna i Hercegovina), Fakulteta za ekonomijo in informatiko Novo mesto (Slovenija), Sveučilište/Univerzitet „Vitez“ Travnik (Bosna i Hercegovina), Fakultet za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji (Srbija), Akademija strukovnih studija Južna Srbija, Odsek za poslovne studije Leskovac (Srbija) i Ruski univerzitet ekonomije Plekhanov Moskva (Rusija).

Više informacija o Naučnom skupu možete pronaći u prilogu, a za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na e-mail: racunovodstvo@blc.edu.ba.

Poziv za učešće 2023

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

3 × 1 =