Pozivamo Vas na studentsko takmičenje iz oblasti računovodstva „Računovodstvo 2016“

Pozivamo Vas na studentsko takmičenje iz oblasti računovodstva „Računovodstvo 2016“
17 Feb 2016

Poštovane kolege,

Srdačno Vas pozivamo na studentsko takmičenje iz oblasti računovodstva „Računovodstvo 2016“ koje Visoka škola Banja Luka College organizuje po peti put. Želja nam je da ovim takmičenjem afirmišemo znanje iz oblasti računovodstva, nagradimo i promovišemo najbolje studente, a da nastavne predmete iz ove oblasti učinimo atraktivnijim i zanimljivijim. U početku smo imali učesnike iz BiH i Slovenije, a od 2013. godine nam dolaze  student zemalja iz okruženja i sa ponosom možemo da kažemo da je ovo takmičenje preraslo u regionalnu „Mini računovodstvenu olimpijadu“. Na četvrtoj Olimpijadi je učestvovalo 11 ekipa sa 8 univerziteta / fakulteta iz četiri države bivše Jugoslavije.

Ovim putem Vas pozivamo da  učestvujete na mini olimpijadi „Računovodstvo 2016“, koja će se održati 27. i 28.05.2016. godine u Banjoj Luci, sa molbom da Vašim prisustvom date doprinos međufakultetskoj saradnji. Detaljne informacije o mini olimpijadi „Računovodstvo 2016“, prijave ekipa i program možete pronaći na Web portalu Banja Luka College-a: racunovodstvo.blc.edu.ba.

Svaka visoka škola  ili fakultet prijavljuje najviše dva tima po tri člana na formularu koji se nalazi u prilogu ovog pisma. Prijavu institucije potrebno je poslati najkasnije do 25.04.2016. godine. Takođe, prijavu je moguće izvršiti i na Web portal: racunovodstvo.blc.edu.ba. Potvrdu o učešću na Mini olimpijadi „Računovodstvo 2016“, sa imenima članova ekipa i profesorima – mentorima dostaviti najkasnije do 16.05.2016. godine.

Sa nadom da ćete prihvatiti ovaj poziv, unaprijed se zahvaljujemo i srdačno Vas pozdravljamo.

Kontakt osoba:

Zorana Agić

+387 65 995 324

zorana.agic@blc.edu.ba

Banja Luka, 10.02.2016. godine

Direktor Banja Luka College-a

_____________________

                                                                                              Doc. dr Mladen Mirosavljević

Share

peja

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

14 − eight =